En bauta i norsk motorsport har gått bort

Det er med stor sorg vi i dag mottok budskapet om at tidligere generalsekretær, motorsportentusiast og venn Are Antonsen  gikk bort i går, torsdag 20. juni 2019. 

 

Are var en mann med et stort hjerte som kommer til etterlate seg et stort tomrom og savn. Are var tvers igjennom en kjernekar. Han brydde seg om alt og alle rundt seg – spesielt de minste og svakeste i samfunnet. Dette var noe som gjenspeilte seg i hans lange karriere i barnevernet og alt arbeidet han la ned for motorsporten og norsk idrett.

Han var svært redelig, nøye, kunnskapsrik – en nestor innenfor motorsportmiljøet i Norge. Are var en stor bidragsyter innenfor norsk motorsport og levde og åndet for motorsporten hele livet. Han mente at motorsporten stod sterkere samlet, og var en av pådriverne til å samle motorsporten under en paraply til det som idag heter Norges Motorsportforbund. 

Kunnskapen Are satt på blir umulig å erstatte. Han var en høyt elsket person og leder, og selv om han gikk av som generalsekretær og inn i pensjonistlivet nå i vinter, var han til det siste en viktig bidragsyter for forbundet.

Are elsket motorsport og bobillivet, og han døde mens han holdt på med noe av det han likte best – klargjøring av bobil til ferien.

Våre tanker går til nærmeste familie og venner i den tunge tiden. 

På vegne av forbundet,

Tony Isaksen,
Generalsekretær

—————————————

It is with great sadness the we have received the news that former Secretary General in the Norwegian Motorsport Federation, motorsport enthusiast and friend Are Antonsen passed away yesterday, Thursday June 20, 2019.

Are was a man with a big heart who cared about everyone around him, and he will be deeply missed.

He was an important and major contributor to the motorsport in Norway, and his knowledge will be hard to replace.

Even though he was retired, he was important for the federation until the end.