Emilie Funderud Westbye gjenvalgt som president i Norges Motorsportforbund

Emilie Funderud Westbye (32) ble på forbundstinget i dag gjenvalgt som president i Norges Motorsportforbund.

Westbye var valgkomiteens kandidat og vant med 84 antall stemmer mot Ståle Bjørdal sine 47 stemmer. Forbundstinget gikk av stabelen på Gardermoen i dag.

Westbye ble i april 2019, på et ekstraordinært ting i NMF, valgt til president i Norges Motorsportforbund. Med sine 30 år var hun den gang den yngste NMF-presidenten noensinne. Nå er hun valgt til å sitte som president i fire nye år.

Emilie F. Westbye har også bakgrunn fra trial innen motorsporten. Hun er bosatt i Askim og representer Trøgstad KFUK/KFUM Trial. Nå ser hun frem til å utvikle motorsporten videre.

– Jeg takker for tilliten til å sitte en ny periode. Det har vært to tøffe år, men vi har fått gjort mye og vi er definitivt på rett vei. Det gleder meg å få tillit til å fortsette denne snuoperasjonen. Mye er gjort, men det er fremdeles en jobb å gjøre, sier Westbye.

Hun ser at det skjer mye innen motorsporten med positive fortegn.

– Vi har kommet oss greit gjennom koronasituasjonen – og vi er på gang til å få ro i rekkene. Og utøverne våre presterer fantastiske internasjonale resultater. Norsk motorsport er virkelig på offensiven. Gleder meg til å være med på å utvikle motorsporten videre, sier NMF-presidenten.

Norges Motorsportforbund er medlem av Norges Idrettsforbund.

 

FORTSETTER: Emilie Funderud Westbye fortsetter som NMF-president etter dagens forbundsting på Gardermoen. Foto: NMF.