Elias leder fortsatt sammenlagt i AMSOIL

Med fire runder igjen, fordelt på to helger i USA ligger Elias fortsatt på førsteplass sammenlagt. Vi gleder oss til innspurten.

Elias Ishoel kom på andreplass under lørdagens (natt til søndag norsk tid) snocrossløp i New York og leder fortsatt den amerikanske national-serien i Snocross sammenlagt.

Ishoel har 540 poeng på sammenlagtlisten, 30 mer enn andreplass Kody Kamm. Adam Renheim ligger på tredjeplass med 477 poeng.

Oppdalingen ble nummer fem i fredagens konkurranse, som ble vunnet av amerikanske Kamm.

Om Elias klarer å holde på sammenlagtledelsen vil han bli den første nordmann som vinner ASMOIL sammenlagt, noe som er en stor bragd.
Jeg har fullt fokus mot de to siste helgene nå, sier Elias selv. Han sier videre at nå som han har ledelsen, kjører han selvfølgelig for sammenlagtseieren. Jeg prøver å fokusere på det jeg skal, og ikke på alt rundt. Strategien er å gjøre som han har gjort hele sesongen. Finne og beholde den gode flyten og farta. Og ikke minst – fortsette å ha det gøy på scooteren.

Vi heier på Elias og ønsker han lykke til i sluttspurten.

De to neste rundene kjøres 8. – 9. mars i Dubuque, Iowa, men det hele avgjøres helgen etter i Lake Geneva, Wisconsin. Vi skal selvfølgelig følge det hele LIVE