Dette vil du ikke gå glipp av på Sola

I år som i fjor blir det speedcross på Bybergsanden - direkte på NRK. Men som i Sandnes så er det flere konkurranser man kan få med seg i Sola-området.

Tekst: Christine Andersen Johnsen
Foto: Dag Oliver

Allerede onsdag 26. juni blir det finaler i pistol på 25 meter bane på Forus Sportssenter på Sola! De første rundene starter klokken 13:10 og varer til 14:00, og en ny runde fra 15:00-15:45.

På Toppform Sola skal det være innledende runder torsdag 27. juni, og konkurranser for alle klasser i squash fredag 28. og lørdag 29. juni! Også her kan man ta turen og kikke.

På Bybergsanden motocrossbane blir det igjen arrangert NM i speedcross, for andre gang i NM-veka. Speedcross er en variant av motocross, som kjøres med crosser på egne baner av sand, jord eller lignende. Målet er å kjøre raskest. Speedcrossbaner er kortere og har flere og større hopp enn en vanlig motocrossbane.

På Sola baseball blir det igjen baseball! Lørdag 29. juni og søndag 30. juni kan du ta turen til baseballbanen og se den populære amerikanske idretten live. 

Camp med paragolf!

Golfforbundet arrangerer paracamp på Sola Golfklubb under NM-veka! Torsdag 27. juni og fredag 28. juni kan du delta på gratis camp. Les mer om både golf-campen og de fire andre paracampene her!