Dammyr tror fremgangen fortsetter

Toppidrettssjef Marius Dammyr (bildet) i NMF, og landslagssjef i trial, tror at de norske trial-herrene fortsetter fremgangen som de har vist de siste årene.

Kommende helg kjører Sondre «Gekko» Haga (23) fra Sandnes, Jarand-Matias Gunvaldsen (22) fra Grimstad og Mats Nilsen (19) fra Sandnes VM i trial.

Haga, Gunvaldsen og Nilsen kjører alle i klasse trial2 i VM. Det er nest øverste klasse for herrene, bak klassen TrialGP. Første VM-konkurranse kjøres i L’Hospitalet de l’Infant i Spania 10. til 12. juni.

Toppidrettssjef hos Norges Motorsportforbund og landslagssjef i trial, Marius Dammyr, har høye forventninger til det som skal skje i VM denne sesongen.

– Herrene har hatt en fin utvikling – og har virkelig blitt internasjonalt lagt merke til med sin innsats og utvikling de siste årene. De siste årene har de norske herrene vist stor fremgang i EM og VM. Men i år er det VM som gjelder, sier Marius Dammyr.

– Sondre er nok den som har de største mulighetene til å hevde seg helt i toppen i VM, men jeg har også stor tro på at både Jarand-Matias og Mats kan prestere blant topp 10, sier Marius Dammyr.

Foto: NMF