Cottew på andreplass i natt – Ishoel nummer 9

Malene Cottew (bildet) fra Vadsø, tidligere med etternavn Andersen, kjørte inn til andreplass i nattens Amsoil i Dubuque i Iowa. Elias Ishoel lyktes ikke helt i natt – og måtte ta til takke med en niendeplass.

Forrige helg ble det to Amsoil-seire til Ishoel, mens Malene Cottew fikk en førsteplass. I Cottews andre runde forrige helg måtte hun bryte i finalen på grunn av skade.

Cottew vant begge sine kvalifiseringsheat i natt – og ble nummer to i selve finalen i årets tredje Amsoil-runde. Hun ligger da som nummer to totalt i Amsoil etter tre finaleløp.

-Jeg startet dagen med rolig trening, deretter hadde jeg noen gode kvalifiseringsheat. Jeg er meget godt fornøyd med en andreplass i dag – da jeg en stund var usikker på om jeg kunne starte på grunn av skaden fra forrige helgs finaleløp, sier Cottew.

IKKE HELT PÅ TOPP: Elias Ishoel nummer 9 i natt. Foto: Gary Walton.

Elias Ishoel fra Oppdal ble nummer tre både i det første og det andre kvalifiseringsheatet. Deretter ble det plass nummer 9 i finalen.

-Jeg slet i finalen i dag. Jeg følte ikke jeg fikk det til å stemme. Ser frem til en ny dag og ny konkurranse i morgen, sier Elias Ishoel.

Foto: privat