Cato Ove Karlsen: -Motorsporten skal fremstå som positiv og trygg

Elsker MC-sporten - og vil skape mer positivitet!

Cato Ove Karlsen (bildet) fikk lørdag kveld fornyet tillit som seksjonsstyreleder innen MC. Det var knyttet høy spenning til MC-valget. Karlsen fikk et JA fra forsamlingen om en ny periode.

-Helgen oppleves som positiv. Administrasjonen har gjort en fantastisk jobb og helgen fungerte bra, sier Cato Ove Karlsen etter endt helg.

Karlsen vil fokusere på at motorsporten skal fremstå som positiv og offensiv – ja, et miljø som skal være noe ekstra.

-Å få gjenvalg betyr at jeg har fått tillit for en ny toårsperiode. Det føles godt. Vi vil fortsette den positive ånden, lassevis av flotte prosjekter som vil gjøre hverdagen for medlemmer og klubb bedre. Ser frem til videre utvikling  av MC-seksjonen, sier en fornøyd og optimistisk seksjonsleder innen MC.

Nå vil Karlsen at MC skal spre positive budskap – og gi sporten et velfortjent og godt omdømme.

-Ambisjonene for MC er å jobbe for at vi får inn positivitet i alle ledd. Slik det er i dag er det deler av vårt miljø som dessverre gjør forsøk på å spille inn negative saker om motorsporten. Vi må i stedet fremsnakke sporten vår. Vi må vise at vi er stolte av den. Ja, vi må bygge i stedet for å rive ned. Motorsporten skal være et trygt og godt sted å være – og et positivt miljø, konkluderer Karlsen.

Nå oppfordrer han klubbene til å kommunisere mest mulig og best mulig med grenledere og seksjonsstyret.

-Jeg vi besøke klubber og arrangementer så langt tiden tillater. Jeg oppfordrer klubber til å ha eller ta kontakt med arbeidsgruppen for grenen. Dette gir ryddighet. Grenlederen spiller dette inn til seksjonsstyret  som gjør sine vedtak, avslutter Karlsen.