Blikstad stort sett fornøyd med EM- og VM-løp

Greit fornøyd med innsatsen!

Den siste uken har norske motocross-topper kjørt tre løp hver i Pietramurata i Italia. Espen Blikstad (bildet) i Team Norway er stort sett fornøyd.

Denne helgen avsluttet både Cornelius Tøndel (bildet) og Kevin Horgmo sin mesterskapssesong. Tøndel med femteplass i EM Open, totalt. Horgmo med 18.-plass i MX2. Begge plasser i sammendraget.

Espen Blikstad i Team Norway. Foto: privat.

Tøndel fikk fjerdeplass lørdagen for en drøy uke siden. Samme plassering ble det også sist tirsdag. Og åttendeplass sist lørdag.

-Cornelius Tøndel var klar for å levere topp resultater. Han hadde egentlig en mulighet i samtlige heat, men med små feil ble det utenfor pallen samtlige ganger. Før det aller siste heatet snakket vi om at han skulle være den som ville kjøre forbi samt ikke være defensiv. Bra med heat-seier før vintertreningen tar til, sier Espen Blikstad.

Tøndel vant nemlig mesterskapets aller siste heat.

Kevin Horgmo var ikke helt fornøyd med kjøringen i Italia. Han ble nummer 13 forrige søndag – og på plass nummer 17 sist onsdag, samme sted. Og nummer 16 sist søndag.

-Horgmo har vært på tur lenge nå. Han har ikke fått til det som tidligere har vært hans styrke, nemlig startene. Dessverre har det vært et tøft år i det nye teamet. Å gjøre de resultatene som Kevin har gjort med det materialet Kevin har hatt i år har vært greit. Han er et stykke fra de målene han hadde før sesongstart. Han kan bedre med bedre materiale samt et bedre team rundt seg, sier Blikstad.

Foto: privat.