Beslutning rundt NM i snøscooter tas tidlig neste uke

Blir snart tatt avgjørelse!

Seksjonsstyret skal ta stilling til om det er mulig å gjennomføre NM for stadioncross og individuelt. Det skjer tidlig i neste uke. Det opplyser breddesjef Mats Gundersen (bildet) hos NMF.

Ved forrige seksjonsstyremøte ble det vedtatt at seksjonen, sammen med arrangørklubb Verdal MK, går fremover med planen om å arrangere NM for stadioncross og individuelt siste helgen i mars. Dette vedtaket hadde som forbehold at de nasjonale tiltakene mot Covid-19 ble lettet på. Dette har ikke skjedd. Snarere har tiltakene blitt strengere. Seksjonen må nå ta stilling til om det er forsvarlig med gjennomføring av NM.

-Situasjonen er krevende. Selv om sportens egenart legger til rette for godt smittevern, vil også et NM samle mennesker fra hele landet på ett sted. Det er jo her dilemmaet oppstår, og jeg er spent på hvilken beslutning seksjonsstyret tar, sier Mats Gundersen hos NMF.

-Uansett utfall vil ikke dette være en lett avgjørelse å ta. Jeg har som sekretær i seksjonen bivånet prosessen de seneste månedene og jeg er trygg på at styret vil ta en gjennomtenkt beslutning, sier breddesjef Mats Gundersen.

Styremøtet er førstkommende tirsdag og man vil raskt komme ut med informasjon om styrets beslutning.