Avsluttet sesongen med sølv i SM!

I helgen har Team Flathaug Racing vært på Sviestad Motorbane i Sverige for å kjøre finalen i det svenske mesterskapet i Superstock 600. På forhånd lå Henning på en trygg tredjeplass i mesterskapet og forventingene til helga var å ende opp med bronse sammenlagt, ettersom det var for mange poeng opp til nummer èn og to, hhv. Jesper Pellijeff og Dennis Dragos.

Pressemelding – Team Flathaug Racing

Fritreningene på fredag gikk bra, og Henning var blant topp tre hele dagen. Kvalifiseringen til lørdagens løp gikk også bra og Henning kjørte inn til andre startspor. I løpet lørdag ettermiddag tok Henning en god start og ledet i flere runder før Jesper Pellijeff tok han igjen og dro ifra. Henning hadde dessverre ikke det samme racetempoet, men kjørte stabilt raske rundetider og endte som nummer to i mål. Ettersom Dennis Dragos hadde sykkelproblemer og ikke kunne stille til start i det første løpet tok Henning igjen 20 poeng i sammendraget, og de to førerne stod helt likt på andreplass før sesongens aller siste løp. Pellijeff var det ingenting å gjøre med, som ble svensk mester allerede på lørdag.

Søndag startet bra og på kvalen kjørte Henning inn til tredje startspor bak Pellijeff og Dragos. Henning tok en kjempestart i løpet, hang med Pellijeff og lå noen sekunder foran Dragos da løpet ble rødflagget på runde 9. Løpet ble restartet to ganger, og til slutt kunne Henning enda en gang kjøre inn i mål som nummer to etter å ha satt en solid personlig bestetid og løpets raskeste rundetid. Han avsluttet dermed sesongen og Superstock 600- karrieren med sølv i SM!

Teamet og føreren vår er naturligvis veldig fornøyde, og årets dristige mål ble nesten en realitet. Vår Honda CBR600RR drar videre til ny eier denne uka, og vi kan se tilbake på en fantastisk sesong hvor vi ble både norgesmester, nordisk mester og tok sølv i det svenske mesterskapet. Vi ønsker å takke våre sponsorer, familie og støttespillere som gjør det mulig å holde på med verdens beste idrett. Tusen, tusen takk!