Årets Motorsportutøver kåres på lørdag

Kevin Horgmo fra Åmot, Daniel Kobbevik fra Moss, Ingveig Håkonsen fra Skiptvet, Elias Ishoel fra Oppdal og Stian Schjetlein fra Bergen er blant de 12 nominerte til å vinne Årets Motorsportutøver når Norges Motorsportforbund (NMF) skal arrangere sin Motorsportgalla i Drammen på lørdag kveld

-Vi har mange sterke utøvere – som også hevder seg i den ypperste verdenseliten i sine klasser. Dette blir spennende, sier kommunikasjonsansvarlig i Norges Motorsportforbund, Marita Grande Hegstad.

Det blir glitter og stas når motorsporten skal hedre seg selv førstkommende lørdag. Det skal deles ut priser i totalt 13 kategorier. Blant annet skal Årets utøver i de fire seksjonene motorsykkel, radiostyrt motorsport, båt og snøscooter kåres.

En av de fire vinnerne vil igjen bli Årets Motorsportutøver som er den gjeveste prisen for utøvere å få. Blant utøverne som er nominert finner vi Kevin Horgmo, Daniel Kobbevik, Ingveig Håkonsen, Elias Ishoel, Stian Schjetlein – alle utøvere som er blant de beste i verden i sine grener.

En pris som var ny i fjor er Morgendagens Utøver. Denne prisen skal gi de yngre utøverne muligheten til å skinne. Her er en av de nominerte motocrossutøver Martine Hughes som i år ble europamester i klassen 125cc.

-Vi gleder oss veldig til å hedre utøvere, trenere og frivillige på lørdag, sier Marita Grande Hegstad.

-Dette er vår måte å vise medlemmene våre at vi setter pris på innsatsen de gjør, både på og utenfor banen, sier Hegstad.

Årets motorsportgalla blir holdt på det nyåpnede Quality River Station Hotell i Drammen.

Årets kategorier er:

Årets Motorsykkelsportutøver
Årets Båtsportutøver
Årets Radiostyrtmotorsportutøver
Årets snøscooterutøver
Årets Kvinnelige utøver
Årets Gjennombrudd
Morgendagens Utøver
Årets Trener
Årets Forbilde
Årets Ildsjel
Årets Arrangør – bredde
Årets Arrangør – publikum
Årets Motorsportutøver