Andrè Solvang med suksess i Formel 4

19 år gamle Andrè Solvang er ferdig med sin første sesong i Formel 4, og vant hele det tyske mesterskapet etter det som kan kalles et perfekt år.

Solvang har til tross for sin unge alder vært i gamet en stund og startet med racing i 2017. Etter er par år i GT-15 klassen det gikk det i 2019 videre til GT-30, der han også kjempet seg til VM tittelen. Denne sesongen har han altså tatt steget videre i F4 klassen.

Solvang tysk mester

Tysk mester

Solvang har i første sesongen fokusert på den tyske serien og reist mye rundt på race, og tok like godt hjem seieren i hele det tyske mesterskapet etter kun en andreplass og resten førsteplasser i racene som ble arrangert

-Sesongen kunne egentlig ikke gått bedre ettersom jeg vant nesten alle racene gjennom hele sesongen i det tyske mesterskapet. Det var mange kule fighter og noen close calls, men det er jo det som gjør ting spennende!. En sesong med mang opplevelser der jeg har fått kjørt veldig mange kule baner, sier Solvang fornøyd

EM og VM

Pallen fra seieren i VM runde 4

Andrè Solvang kjørte i tillegg europamesterskapet og 2 av de 4 VM-rundene i år. I europamesterskapet endte Solvang på 2. plass etter å ha ledet etter dag 1, og i de to VM runde ble det en 1. og 3. plass, noe som er meget imponerende.

-Jeg er virkelig fornøyd med sesongen og gleder meg til fortsettelsen! I 2023 blir hovedfokuset mitt verdensmesterskapet, så det blir dedikert trening gjennom vinteren og legge inn all tid for å få et best mulig resultat, lover Solvang, som også gjerne vil takke sponsorene som er med på reisen og støtter slik at dette blir mulig.

 

Les mer om Andrè Solvang og Solvang Racing  her

 

 

: Klütchi Photography, Hagane racing, Solvang Racing