-2021-sesongen kommer til å bli den villeste

Kan knapt vente til ny sesong!

Trial-landslagets Mats Nilsen (bildet) gleder seg helt vilt til 2021-sesongen. Der står blant annet VM på menyen.

-Jeg tenker at 2021-sesongen kommer til å bli den villeste noen gang. Jeg er helt i hundre og klarer ikke vente. Ambisjonene er naturligvis ekstremt høye. Vi snakker topp 12 sammenlagt i Trial 2 klassen i VM, sier Mats Nilsen.

Mats Nilsen med hunden sin. Foto: privat.

Nilsen føler at ting ligger godt til rette før neste sesong.

-Jeg føler endelig at brikkene faller på plass og jeg gjør alt for at sesongen 2021 skal være så bra som mulig, sier Nilsen.

Mats Nilsen. Foto: privat.

For tiden blir det 10 treningsøkter i uken.

-Jeg er godt i gang med treningen frem mot 2021-sesongen, både med trial spesifikt trening, og generell styrke. Jeg klemmer inn to treninger om dagen, fem dager i uka, da får jeg to dager med restitusjon. Jeg bruker svakhetene jeg fant på VM-løpene forrige sesong, og terper ekstra på disse for å forhåpentligvis bli enda bedre. Vintertreningen er den tidsperioden jeg trener mest, nettopp for å vite at jeg har gjort alt jeg kan for å være så godt forberedt til 2021-sesongen som overhode mulig, sier Nilsen.

Mats Nilsen gleder seg til neste sesong. Foto: privat.

Godt samspill med skole og Olympiatoppen legger forholdene til rette, også nå i pandemien.

-Covid-19 har egentlig ikke hindret treningen min så mye her hjemme. Jeg trener ofte alene eller i små grupper så restriksjonene har ikke vært et problem, selv om at jeg godt kunne tenkt meg et par ekstra treningssamlinger, noe som ble avlyst på grunn av covid. Jeg har et veldig bra samarbeid med skolen og Olympiatoppen sørvest, så jeg kan bruke treningsfasiliteter der når jeg har behov for det, på en sikker måte, avslutter Mats Nilsen.

Mats Nilsens meritter

-Bronse EM youth

– Bronse NM Senior

– Gull x-trial Junior

– Gull Nordisk Junior

– Gull Nordisk lag Junior

– Sølv NM lag

– 4.plass x-trial Senior 

– Kretsmester Senior