2. plass for ”Gekko” Haga

NM i lag ble holdt i helgen, og avsluttet sesongen for en fornøyd Sondre ”Gekko” Haga. Nå ser unggutten fram til en kort pause, før trening mot neste sesong starter igjen.

Pressemelding fra Sondre “Gekko” Haga

Grimstad holdt i helgen NM i lag, og avsluttet sesongen for trialtalentet Sondre ”Gekko” Haga. Det ble en solid 2. plass for syttenåringen og resten av laget hans. – Det var ikke samme lag som vi hadde i fjor, og da vant vi jo, så det er ganske bra med en andreplass i år egentlig, forteller en fornøyd ”Gekko” Haga.

Ekstra gøy med lag 
Med fine forhold og sol kjørte unggutten sammen med klubbkameratene Sander Meling, Stian Paulsen og Anders Paulsen, fra Riska Motorsykkelklubb Senior. ”Gekko” Haga forteller at NM i lag pleier å være mer sosialt og moro enn vanlig løp. – Det var litt ekstra gøy dette løpet her. Løypene pleier å være ganske lett, ettersom ikke alle på laget holder det samme nivået, sier Sondre ”Gekko” Haga.  – To av seksjonene var nokså vanskelige, hvor jeg havnet på tre prikker i den ene runden, forteller trialtalentet. – Men det var som sagt lettere.  

Høydepunktet for sesongen 
Etter en siste samling nå til helgen, har unggutten planer om en liten pause før det er på’n igjen med full trening og planlegging fremover mot neste sesong. – Høydepunktene for denne sesongen er at jeg har kjørt VM i år, noe jeg ikke har gjort før, så det har jo vært veldig lærerikt. Så får vi se om det blir VM igjen til neste år, forteller syttenåringen lurt.  – Eller vet jo egentlig at det blir det.

Sesongen starter for fullt igjen i slutten av mars, hvor syttenåringen har lagt fram målene om å nå til topps, og delta i VM igjen. Planen for neste år kommer neste uke.