Horgmo svært fornøyd så langt i sesongen

Kevin Horgmo (bildet) har vært i den ypperste toppen i motocross 250-klassen i år. I fjor slet han. I år har han kommet svært så bra tilbake.

I helgen vant han sin aller første EM-runde i motocross i 250-klassen. Han er nummer to sammenlagt i EM i år – og han er også toer i det italienske mesterskapet.

-Jeg syntes sesongen så langt har gått veldig bra. Den har vært veldig jevn med lite feil. Når jeg har gjort noen feil eller krasjet, så har jeg ikke tapt så mye og kommet greit ut av det, sier Kevin Horgmo.

Han har forbedret seg på mye siden 2020-sesongen.

-Jeg har vært jevnere, og klart å snu de dårlige dagene til noe bedre. I kjøringa er jeg nok mer presis enn forrige året, og jeg kjenner meg mer komfortabel på sykkelen, sier Horgmo.

Målsettingen for 2021 er klar og konsis.

-Målet er å kunne kjempe om topp 3 i mesterskapet. Nå ser det ut som det skal gå greit, så målet har nok endret seg litt. Hovedmålet er uansett å få VM-plass neste år. I det italienske mesterskapet skal jeg prøve å ta tittelen, sier Horgmo.

Nå jobber han for å utvikle seg ytterligere.

-Jeg må rett og slett bare bli enda raskere. Jeg føler jeg har fått til startene bedre og bedre, så de sitter nå. Med tanke på neste år, og målet om VM-plass, så har jeg fortsatt litt igjen på toppfarten, sier han.

 

Foto: privat.