Norge uten lag i motocross lag-VM

Grenleder Geir Øyen (bildet) er skuffet over at det ikke blir norsk deltagelse i motocross lag-VM denne høsten.

-Dette hadde jeg virkelig sett frem til. Landslagssjef Espen Blikstad hadde satt sammen et veldig godt lag i år, som kunne ha vært med å kjempe helt i toppen. Kevin Horgmo, Håkon Fredriksen og Cornelius Tøndel var det opprinnelige laget. Dette ville blitt en norsk folkefest. Alt av billetter var kjøpt, hotell  bestilt, klær er i trykken med mer. Horgmo hadde fraktet bobilen til Italia og kjøpt flybilletter, sier Geir Øyen.

Men det ble ikke slik som Geir Øyen og mange med ham hadde håpet.

-Så startet nedturen, Cornelius er syk og kan ikke stille. Landslagssjefen kaster seg over telefonen og ringer reserven, Sander Agard-Michelsen. Han nøler ikke ett sekund, booker fergebilletter, kjøper mekaniker fri fra jobb, kjøper VM-lisens og er klar til å reise. Alt ser bra ut – og det er klart for en spennende fartsfylt helg, sier grenlederen.

Og nedturen har ingen ende.

-Ny nedtur. Fredriksen står plutselig midt i bytte av team, har ingen motorsykkel, samt andre utfordringer og må melde avbud. Landslagssjefen hiver seg rundt med telefonen igjen, nå er det ikke flere reserver, og han får ikke tak i en ny fører. Det er derfor ikke annet valg enn å melde avbud til løpet. Beklager på det sterkeste til alle som hadde gledet seg. Vi satser på at vi kommer sterkere tilbake neste år, forteller Øyen videre.

Foto: privat

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen