NMF tilbyr gratis trenerkurs

Norges Motorsportforbund tilbyr nå gratis såkalt Trener 1-kurs til sine medlemmer. Raik Tietze (bildet) fra Norges Kampsportforbund skal lede kurset.

Mens del 1 går i april, så arrangeres del 2 i mai måned. Kurset arrangeres via videokonferanseverktøyet Zoom.

Raik Tietze. Foto: privat.

-Etter å ha deltatt på et Trener 1-kurs med kampsportforbundet forrige helg, så var jeg ikke i tvil om at dette kurset må vi tilby NMF-klubber. Det spiller ingen rolle hvilken idrett eller gren du jobber med i det daglige, for her er alt kursinnhold og undervisning like relevant for alle. Du lærer å bli en selvstendig trener med fokus på utøveren. Trenerkandidatenes målgruppe er først og fremst barn og unge i alderen 8-12 år, men jeg vil påstå at her kan en trener lære å tilpasse treningsøkter til sine utøvere sitt behov og utvikling uansett alder og nivå, sier NMF sin kompetanse- og utdanningsrådgiver Kathrine Strand Hammond.

-Interesserte kandidater bør kontakte oss snarest mulig, idet vi tildeler plasser fortløpende til kurset er fullt. Dersom det blir stor etterspørsel så setter vi opp flere kurs utover våren, forteller hun videre

For mer informasjon, se kursets informasjonsskriv.

Interesserte kandidater bør søke snarest mulig idet NMF tildeler plasser fortløpende til kurset er fullt! Sendes til nmf@nmfsport.no.

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022

Skroll til toppen