NMF-presidenten har tyvstartet smittevern-stafetten

17. august lanserte idrettspresident Berit Kjøll kampanjen #idrettmotcovid19 hvor alle særforbundene ble utfordret til å komme med en appell til sine medlemmer for å øke fokuset på smittevern. Denne appellen kom NMF-president Emilie Westbye allerede med på NMFs sin nettavis 15. august.

Her finner du Berit Kjølls appell til særforbundene:

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/norsk-idrett-sparker-i-gang-smittevernskampanje/

Og her er Emilie Westbyes oppfordring til NMFs medlemmer:

-Ja, Kjølls oppfordring tar vi på høyeste alvor. Ja, såpass at vi tyvstartet opptil flere ganger, sier Emilie Westbye.

Her er teksten fra saken 15. august på NMFs nettsider:

President Emilie Westbye i Norges Motorsportforbund maner til ekstra innsats i dagens koronasituasjon hvor pandemien blomstrer opp igjen både her til lands og i verden for øvrig.

-Vi må alle gjøre vår del av jobben for å begrense smitte. Det er like viktig nå som det var i mars, og vi ønsker oss selvsagt ikke tilbake til en situasjon med full nedstengning, sier NMF-presidenten.

Hun ber om at motorsporten fremdeles står på med gode verdier og holdninger – og viser solidaritet av beste merke i den vanskelige situasjonen.

NMF-president Emilie Westbye. Foto: NMF.

-Vi må forsøke å få noe positivt ut av dette. Nå har vi muligheten til å gå fremst som et godt eksempel på hvordan smittevernet skal ivaretas, sier Emilie Westbye.

Hun er mye rundt og besøker klubber og arrangementer.

-Klubbene og arrangørene våre er jevnt over flinke, og de tar det ansvaret som de har i forhold til smittevern, sier Westbye.

Presidenten i NMF mener det er særdeles viktig at vi sender gode signaler til barn og unge. At det nytter å bidra.

-Gode holdninger til de utfordringene vi står i er viktig. Hvis vi gir barna og ungdommene våre et inntrykk av at innsatsen ikke betyr noe, så er dette svært uheldig. Vi er alle rollemodeller, og vi må fortsatt dra lasset sammen, sier hun.

Westbye mener at vi bør brette opp ermene å vise oss som ekstra gode dugnadsmennesker nå i disse dager.

-Idretten er bygget på dugnadsånden, og medlemmene våre er knall-gode på dugnad. Jeg er ikke i tvil om at denne dugnaden skal vi også få til, sier Emilie Westbye.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
JAtakk_powering-offroad-9Ydkpi3BQnQ-unsplash
IMG_0621

Skroll til toppen