NMF deler ut 700 000 NOK til motorsport-klubbene

Nå deler forbundsstyret i NMF ut rundt 700 000 kroner til klubbene sine, ifølge NMF-president Emilie Westbye (bildet).

En rekke NMF-klubber har søkt om støtte for til sammen 3,6 millioner kroner etter at forbundet meddelte at man ønsket søknader fra klubbene til rekrutteringsmidler.

-Det har vært mange inspirerende søknader, og stor stas at så mange klubber har respondert på ordningen. Det er en rekke gode tiltak ute i klubbene våre, og et samlet styre er utrolig stolte over den innsatsen som legges ned, sier NMF-president Emilie Westbye.

Det ble flere søkere enn man hadde trodd på forhånd.

-Vi hadde ikke drømt om at det skulle komme inn så mange søknader. Vår erfaring fra søknadsrundene om utstyrsmidler fra NIF er at søknadssummen er et sted mellom 1,9 og 2,9 millioner. Vi håper nå på et høyt søkebeløp under den kommende søknadsrunden til NIF som åpner i månedsskiftet januar/februar. Vi vil minne om at fristen er en gang i siste halvdel av mars 2021, sier Westbye. 

Håper at midlene kommer som en fin overraskelse nå rett før julen ringes inn.

-Ekstra stas er det å kunne dele ut disse midlene nå som det har vært et spesielt krevende år for klubbene våre. Dette håper vi blir en flott julegave som mange kan glede seg over, avslutter presidenten.

Følg med på NIF sine sider om den kommende søknadsrunden: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/her-er-stotte–og-tilskuddsordningene-for-idrettslag-2020/

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022

Skroll til toppen