Moro med RC podkast

Interessert i RC og savner en podkast der det snakkes om RC og nesten bare RC?

Fortvil ikke – Mads Thue-Skønberg lager podkasten for deg.

I podkasten Radiostyrt vier Mads episodene til én RC-profil per episode og snakker om konkurransekjøring med radiostyrt bil.  Podden er et resultat av at RC-føreren Jonas Gustafsson (OMK) fikk en idé.

– Han mente at jeg hadde en behagelig radiostemme og at jeg måtte prøve meg som podkastprodusent, sier Mads.

Mads har kjørt RC selv, men har hatt et langt opphold på hele 22 år.

– Jeg var helt uten radiostyrt bil i perioden 1998-2020, men jeg kom tilbake for fullt med comeback i 2020.

Første episode handler om det grunnleggende: Hvordan prøve RC-sporten og tips og triks. I tillegg lager Mads det han kaller en profileringsserie der han retter oppmerksomheten mot kjørere fra ulike klasser men i hovedsak 1:10 elektro buggy siden det er klassen han kjører i.

– Jeg gjør det egentlig bare fordi det er gøy, men har fått tilbakemeldinger fra RC-miljøet at de synes at det er moro, avslutter Mads.

Sjekk ut podkasten på Spotify: Radiostyrt

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_

Skroll til toppen