Mette Moen Knudsen: – En spennende og annerledes helg

Mette Moen Knudsen (bildet) ble lørdag gjenvalgt som seksjonsstyreleder innen båt. -Det har vært en spennende og annerledes helg. Men det var uvant og ikke møte forsamlingen personlig, sier Mette Moen Knudsen.

Hun er godt fornøyd med helgens gjennomføring av årsmøtet med mer.

-Vi fikk gjennomført vårt årsmøte på en god måte, men det er vanskelig å skape engasjement på digitale plattformer. Det var enighet i forsamlingen om at motorsportkonferansen ble utsatt til februar 2021 hvor vi håper på at vi har muligheten til å møtes, sier Mette Moen Knudsen.

Hun takker for å ha fått fornyet tillit – og gleder seg til å jobbe for fullt videre for båtsportens rammevilkår med mer.

-Stor takk til årsmøtets representanter for fornyet tillit som seksjonsstyreleder. Jeg har et stort engasjement for motorsporten, og båtsporten spesielt, og jeg trives godt med å jobbe med styre- og organisasjonsarbeid, sier hun.

Og nå ser hun frem til mye godt samspill innen båtseksjonen.

-Jeg ser frem til å samarbeide med det nyvalgte styret. Vi skal fortsette med det gode arbeidet som vi har startet på – med fokus på rekruttering, robuste klubber, utøvere på høyt internasjonalt nivå og gode rammebetingelser for idretten vår som noen av punktene, sier seksjonslederen innen båt.

Foto: privat

relaterte innlegg

motosurf
IMG-20231126-WA0002
uim ydp
Skroll til toppen