Mats Gundersen blir ny breddesjef i NMF

Mats Gundersen (bildet) trer inn i jobben som breddesjef i NMF – og erstatter dermed Erik Rønstad, som avslutter hos NMF ved årsskiftet.

-Jeg er veldig glad for å presentere Mats Gundersen som ny breddeidrettssjef i Norges Motorsportforbund, sier generalsekretær Tony Isaksen hos NMF.

Mats Gundersen har en master innen sport management fra Idrettshøgskolen. Han har det siste året jobbet som kompetanse- og utdanningsrådgiver i forbundet

-Det er en jobb han har løst på en meget tilfredsstillende måte. Mats er en fremoverlent person som har satt seg inn i motorsportens kompleksitet og mangfold på rekordtid – og er nå klar for større utfordringer. Jeg er derfor veldig tilfreds med at Mats trer inn i stillingen som breddeidrettssjef, sier Tony Isaksen.

Generalsekretæren vil også takke Erik Rønstad for sin innsats.

-Jeg vil også takke av Erik Rønstad for jobben han har gjort – og ønske han lykke til med olympiske leker i Tokyo som sportssjef i bryteforbundet, sier Isaksen.

Og Mats Gundersen ser frem til nye oppgaver.

-Jeg er kjempespent på å ta fatt på denne jobben. Det er så mange flinke motorsportklubber rundt omkring i landet. Å kunne være med å støtte klubbene og utvikle breddeidretten i motorsporten videre finner jeg veldig givende, sier Gundersen.

-Jeg går ikke inn i denne jobben med noen illusjoner. NMF er en kompleks organisasjon med 21 grener og mange små klubber spredt rundt omkring i landet. Dette aspektet må vi ta på alvor. Men etter å ha jobbet i NMF i ett år, og tett opp mot medlemmer i denne perioden, er jeg trygg på at motorsporten besitter de ressursene som trengs for å bygge robuste klubber for fremtiden, sier han.

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen