Leder sammenlagt – og sikter mot nytt Amsoil-gull

Malene Cottew (bildet) har allerede vunnet fire Amsoil-seire i år samt tatt en solid sammenlagtledelse. I fjor vant hun sammenlagt for første gang. Det ser mer enn bra ut også i 2022.

-Det har vært en liten berg- og dalbane den første delen av sesongen siden jeg ble skadet i runde to. Jeg har måttet jobbe ekstra hardt og litt annerledes enn vanlig, men nå er vi på riktig spor igjen, sier Malene Cottew, tidligere Andersen.

Statistikken i år viser fire finaleseire og en andreplass. Samt ett løp hvor hun måtte bryte med skade. Det var i andre runde.

-Jeg er blitt bedre på det å stole på meg selv. Selv når jeg er bak i feltet, vet jeg hva jeg er god for og jeg lader på og holder fokus på meg selv samt får ut det lille ekstra jeg må. Men samtidig som selvtilliten er bedre, er nervøsiteten før kjøring fortsatt ikke blitt bedre. Så det er jeg ikke helt fornøyd med. Men jeg jobber med saken, sier Malene Cottew.

I fjor vant hun sammenlagt for første gang. Den bedriften vil hun kopiere i år.

-Sammenlagtseier er det jeg sikter mot, og vi ligger bra an allerede. Men det er en lang sesong ennå, og mye kan skje med både maskin og andre ting. Alt må liksom klaffe hver gang. Man må være smart og rolig, men samtidig alltid være på, avslutter Vadsø-jenta.

Hun er klar for runde 7 og 8 i Amsoil 2022 kommende helg.

Foto: privat/team

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen