Kobbevik i beste sendetid

Daniel Kobbevik setter lørdag kveld fokus på motorsporten, på Norges desidert største TV-kanal; NRK1.

Tekst: Lasse Gimnes

Foto: Kobbevik – privat

Daniel Kobbevik blir å se i lørdagsunderholdningen «Alle mot 1» på NRK1 kommende lørdag. Det vil da selvsagt handle om radiostyrt i et av Norges mest sette TV-programmer!

-Utrolig kult å få være med på «Alle mot 1» igjen, hadde ikke trodd det skulle skje. Helt konge å få være der som ambassadør for NMF og sporten. Det blir selvfølgelig noe annerledes enn hva jeg gjør i virkeligheten, men en spennende utfordring – så det klarte jeg ikke si nei til. Vet ikke hva det går ut på, har bare levert fra meg en av vinnerbilene fra Polen, så får vi se på lørdag, sier Daniel Kobbevik.

«Alle mot 1» på NRK1 er inne i sin tredje sesong – og kommende lørdag er program nummer to i denne sesongen. Daniel Kobbevik er med i denne underholdningsserien for andre gang.

Sesongpremieren på programmet hadde 696 000 seere, ifølge tall fra Kantar/Kampanje mot 669 000 seere i premieren den forrige TV-sesongen.

«Alle mot 1» har vokst sesong for sesong og det virker som det har en veldig stor appell blant familier. Prosjektet har blitt utviklet fra gang til gang, det er mye opplevelser og store muligheter til å delta. Det er en veldig positiv historie for oss, sier TV-sjef Arne Helsingen i NRK til Kampanje.

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_

Skroll til toppen