NMFs trygge rammer

Det skal være trygt å være medlem i en av Norges Motorsportforbunds klubber. Likevel kan det oppstå situasjoner som fratar enkelt- eller flere medlemmer deres trygghet i klubbhverdagen. NMF tar dette på alvor og ønsker å støtte klubbene i dette arbeidet. Under finner du forskjellige verktøy som din klubb kan benytte for å forebygge ubehagelige opplevelser og opprettholde trygghet i klubben og dens aktivitet.

 

Seksuell trakassering og overgrep

Seksuell trakassering og overgrep skal ikke skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon om idrettsglede for alle. Likevel vet vi at seksuell trakassering og overgrep skjer i idrettssammenheng, ofte uten at det blir rapportert, håndtert og reagert på. Her kan din klubb finne verktøy for å forebygge seksuell trakassering i deres klubb.

 

 

 

https://avogtil.no/tema/idrett/

Av-og-til-kampanjen

Av-og-til-kampanjen handler om å skape et bevisst forhold til når man nyter alkohol. Det finnes anledninger hvor det er greit å drikke alkohol og anledninger der det ikke passer. På denne siden finner dere verktøy som klubben deres kan bruke til å forebygge uheldige situasjoner knyttet til konsum av alkohol.

 

 

 

STOPP-kampanjen: Gratis materiell til digitale flater Forbund - Norges Kampsportforbund

#Stopp

Idretten erkjenner at diskriminering skjer i det norske samfunnet og i norsk idrett. Forebyggingen må skje på alle organisasjonsplan, også på klubbnivå.  #STOPP-kampanjen skal være et tydelig signal om at ekskluderende oppførsel er uaktuelt i idretten. På denne siden finner dere informasjon om hvordan forebygge diskriminering, ekskludering og trakassering i deres klubb.

 

 

 

Antidopingarbeid i idretten

NMF er sertifisert som et Rent Særforbund av Antidoping Norge. Men det er i klubben de fleste aktivitetene skjer og hvor doping best kan forebygges. I samarbeid med Antidoping Norge har NMF laget en egen landingsside hvor dere kan finne mer informasjon om hvilke stoffer som er ulovlig og hvordan klubben kan bli sertifisert som et Rent Idrettslag. 

 

 

 

 

 

 

NMFs varslingskanal

Varslingskanal: Om du har opplevevelser i tråd med hva som er beskrevet over eller andre kritikkverdige forhold, har NMF opprettet en varslingskanal.  Å varsle er å si fra om kritikkverdige forhold til noen som direkte eller indirekte kan ha myndighet til å gjøre noe med det. Her kan man varsle anonymt og alle varsler vil bli tatt på alvor.

Informasjonsside: Ønsker du å vite mer om NMFs rutiner for varsling finner du det her.

 

Kontakt oss

Er du usikker på hvordan disse verktøyene kan implementeres eller har andre spørsmål, er administrasjonen tilgjengelig.

Kontakt oss på nmf@nmfsport.no

Eller ring oss på 21 02 90 00

@sondregekkohaga kjører X-Trial VM på lørdag 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no

@sondregekkohaga kjører X-Trial VM på lørdag 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no ...

29 0
@eliasishoel nr. 1 i Tripple Crown. 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no (link i bio)

@eliasishoel nr. 1 i Tripple Crown. 🤙🏼 Les hele saken på nmfsport.no (link i bio) ...

44 0
Daniel Kobbevik fornøyd etter gode resultater i  MKGP Silverstone. 👍Les hele saken på nmfsport.no (link i bio)

Daniel Kobbevik fornøyd etter gode resultater i MKGP Silverstone. 👍Les hele saken på nmfsport.no (link i bio) ...

47 1
I anledning kvinnedagen ønsker vi å hylle alle de flotte, sterke utøverne i NMF og alle kvinner blant trenere, funksjonære, i støtteapparatet, foreldre og klubbene rundt om i landet som gjør det mulig å drive motorsportaktivitet. ✊

I anledning kvinnedagen ønsker vi å hylle alle de flotte, sterke utøverne i NMF og alle kvinner blant trenere, funksjonære, i støtteapparatet, foreldre og klubbene rundt om i landet som gjør det mulig å drive motorsportaktivitet. ✊ ...

54 0
Snowcross VM 2023 til Kirkenes. @kirkenes_motorklubb ❄️ Les hele saken på nmfsport.no (link i bio).

Snowcross VM 2023 til Kirkenes. @kirkenes_motorklubb ❄️ Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). ...

56 0
@eliasishoel 28 poeng foran etter Souix Falls. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). Foto: Elias Ishoel (Facebook)

@eliasishoel 28 poeng foran etter Souix Falls. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). Foto: Elias Ishoel (Facebook) ...

53 0
@marcushoston21 med ambisjoner om banerekorder. Vi har tatt en prat med en av Norges raskeste utøvere. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio).

@marcushoston21 med ambisjoner om banerekorder. Vi har tatt en prat med en av Norges raskeste utøvere. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). ...

20 0
@jarandgunvaldsen : Tøffe seksjoner i Alicante. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio).

@jarandgunvaldsen : Tøffe seksjoner i Alicante. Les hele saken på nmfsport.no (link i bio). ...

46 0