Klubbinformasjon

Her kan du finne relevant informasjon for våre klubber.

Hvordan gi personer funksjoner i Klubbadmin

Buypass Payment Manager

Buypass Payment Manager er et verktøy for betalingsbrukersteder som gir mulighet til å se alle innbetalinger og trekk av betalingsgebyrer samt gjøre tilbakebetalinger og overføringer. Det er denne betalingsløsningen alle idrettens systemer bruker. Klikk her for å komme til en hjelpeside for dette verktøyet.

Hvordan legge opp lisens for medlemmer i SportsAdmin

Linken over gir deg instruksjoner for hvordan du kan legge opp lisens for klubbmedlemmer i SportsAdmin.

Hvordan melde inn et nytt medlem?

Linken over tar deg til NIFs egne sider. Her følger en veiledning på hvordan du som klubbadministrator kan melde inn et medlem enklest mulig.

Hvordan sette opp enklere innmelding?

NIFs innmeldingsside gjør at nye medlemmer enkelt kan melde seg inn i idrettslaget og samtidig betale første medlemskontingent.

Personen som vil bli medlem behøver ikke lenger å sende søknad og idrettslaget behøver ikke godkjenne medlemssøknader. Mindre administrasjon for idrettslaget.

Forbundskontingenten

Her finner dere informasjon forbundskontingenten og dens priser. Ansvars- og underslagsforsikringsvilkårene finner du i dokumentarkivet.

Hvordan melde inn skade?

Her finner du all informasjon du trenger for å melde inn skade.

Forsikringsoversikt

Her finner du oversikt over alle forsikringsdokumenter og forklaringer på hva de ulike forsikringene inneholder

Hvordan registrere klubbsykler i kjøretøyregisteret?

Inntil videre. Er det ingen funksjon i det nye kjøretøyregisteret for klubber til å registrere klubbsykler selv. Ønsker du å registrere sykler på klubben, ta kontakt med NMF på nmf@nmfsport.no og marker Tittelen i mailen med “Registrere klubbsykler”. Innbetalingen av avgiften på syklene gjøres til konto 1813.40.20179, merket med kjøretøybevis og kvitteringen for innbetaling legges ved i e-posten. Fra 1. februar 2021 koster kjøretøyregistrering per sykkel kr 150,- uavhengig av hvilken registrering dette er. 

Klubbovergang

Klubber som er involvert i en overgangssøknad, både ny og gammel, får varsel på mail om at det er kommet en ny overgangssøknad.
Godkjenne overgang – Ny klubb
 1. Ny klubb får e-post med beskjed når en spiller søker om overgang til klubben.
 2. Logg på via SportsAdmin for å godkjenne overgangen.
 3. Under «person» finnes valget «overgang». Her ligger overganger som venter på godkjenning.
 4. Godkjenn overgangen.
Godkjenne overgang – Tidligere klubb
 1. Når ny klubb har godkjent en overgang, blir den sendt videre til godkjenning av gammel klubb.
 2. Gammel klubb har 20 dager på å godkjenne/avvise fra e-post om søknad er mottatt. Dersom gammel klubb ikke godkjenner/avviser innen 20 dager, blir overgangen automatisk godkjent.
 3. Gammel klubb må godkjenne overgangen dersom man ikke kan dokumentere at utøver har utestående gjeld til klubben.
 

Arrangementverktøyet, iSonen

iSonen er idrettens nye arrangementsløsning som NMF fra 1.1.2021 skal benytte i stedet for tidligere system (Mita). Du går til www.isonen.com og logger inn med Idrettens ID. NB! Du må ha rollen som «arrangementsansvarlig» i din klubb for å ha tilgang til iSonen. Vi har laget en egen side med instrukser om hvordan iSonen fungerer. Du finner linken i overskriften over og her

Baneinspeksjonsprosedyre

Alle baner og anlegg krever inspeksjon med jevne mellomrom. Det som gjelder for de fleste er en 3-årig syklus, og godkjenning av et anlegg varer i 3 år. Innenfor grenene Motocross, ATV, Speedway og Snowcross er det opprettet en egen gruppe av inspektører som foretar inspeksjon.

Anleggseier er selv ansvarlig for å bestille inspeksjon i god tid før godkjenningen utløper, og for nye anlegg er det viktig å opprette dialog med inspektør i en så tidlig fase som mulig. Prosedyre for baneinspeksjon;

 1. Fyll ut bestillingsskjema og send til nmf@nmfsport.no 
 2. Når NMF mottar bestillingsskjema, sendes dette til en koordinator som fordeler oppdrag blant inspektøren
 3. Baneinspektøren tar kontakt med klubben direkte for å avtale tid.
 4. Når inspeksjon er utført sender baneinspektør rapport (se flytskjema)
 5. NMF utsteder banelisens når dokumentasjon er mottatt fra baneinspektør og faktura for inspeksjon er betalt.

Priser for baneinspeksjon; Kr.5.000,- fast pris for bane A-B-C-D For kategori E- treningsanlegg gjelder egne avtaler med banegruppa for MX,ATV, Speedway og Snowcross. Dette skal være gratis for nye klubber for å gi starthjelp, eller for klubber som ønsker å komme i gang på nytt område. Spørsmål om baneinspeksjoner sendes nmf@nmfsport.no

NIFs Klubbguide

KLUBBADMIN

KlubbAdmin er idrettens løsning for medlemsadministrasjon i idrettslag. KlubbAdmin er tett integrert med idrettens øvrige systemer (Min idrett, SportsAdmin, Online betaling) og den nasjonale idrettsdatabasen. Husk at medlem må registreres innen Gruppe for særidrett «motorsport».

Nasjonalt idrettslag – velkomstbrev

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.