Klart for fjerde runde i Amsoil 2021

Da er det klart for årets fjerde runde i Amsoil i snowcross. Både Malene Trosten Andersen og Elias Ishoel skal kjøre to konkurranser hver. Kommende helg er det Nord-Dakota som er kjørested.

Konkurransene foregår nærmere bestemt i Fargo. Og både Andersen og Ishoel leder sine respektive klasser i sammendraget etter tre konkurransehelger i 2021.

Den første går natt til lørdag. Deretter er det natt til søndag norsk tid.

Malene Trosten Andersen klar for Nord-Dakota. Foto: Privat.

Elias Ishoel leder sin klasse i sammendraget med fire seire. Han vant også sist helg i Sør-Dakota. Han fikk også med seg seire i både Minnesota og Iowa tidligere i år.

-Forventningene for helga er å kjøre jevnt og bra – i alle heat samt finaler. Fullt fokus i samtlige løp, sier Elias Ishoel til NMFs nettsted.

Ishoel er før helgens konkurranser oppført med 250 poeng, og leder foran svenske Oskar Norum som har 224 poeng. Ishoel kjører for teamet Ski-Doo.

Malene Trosten Andersen har totalt tre seire – og er i tet i sin Amsoil-klasse. Hun har også 250 poeng, med Megan Brodeur på andreplass med 245 poeng. Også Andersen kjører for Ski-Doo.

-Til helgen blir det iskaldt i Fargo, så planen er å holde varmen både i kroppen og i ledelsen sammenlagt. Jeg skal finne flyten fort samt åpne sterkt, slik at jeg slipper å være nervøs gjennom hele helga, sier Malene Andersen til NMFs nettsted.

Se også: https://snocross.com/

Foto oppslagsbilde: Elias Ishoel og hans team. Foto: privat.

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen