Kevin Horgmo vant dagens EM-runde i Italia

Kevin Horgmo (bildet) gikk helt til topps i dagens EM-runde i italienske Pietramurata. I dag ble den åttende runden kjørt – og i sammendraget er Horgmo EM-toer. Norge dominerte i Italia i dag.

De norske fargene satte nok en gang preg på EM-runden i 250-klassen.

I tidskvalifiseringen var Kevin Horgmo raskest av samtlige, med Håkon Fredriksen på andreplass. Cornelius Tøndel ble da nummer fire.

I første heat i 250-klassen ble det andreplass til Kevin Horgmo. Cornelius Tøndel ble nummer fire, mens Håkon Fredriksen ble nummer fem i samme heat.

I det andre heatet var Horgmo raskest av samtlige. Han vant heatet foran Håkon Fredriksen, og med italienske Lapucci som nummer tre. Tøndel ble nummer fem i det andre heatet.

Totalt for dagen vant Horgmo. Fredriksen tok tredjeplassen totalt i dag, mens Tøndel ble nummer fem denne lørdagen.

Kevin Horgmo ligger fremdeles på andreplass sammenlagt i årets EM – når to konkurransedager i EM gjenstår – og hvor begge er i Italia. Det er italieneren Lapucci som leder EM så langt. Tøndel er på sjetteplass sammenlagt i EM, mens Fredriksen innehar syvendeplassen i årets EM.

PS: Norge har vunnet totalt fire runder i årets EM i 250-klassen. Horgmo har vunnet to, mens Fredriksen og Tøndel har en seier hver i 250-klassen.

-Imponerende av guttene. Ja, helt rå uke for alle gutta i 250-EM, sier en glad og stolt landslagstrener, Espen Blikstad.

Neste runde kjøres neste lørdag.

Det ble også kjørt i 125-klassen i dag. Her klarte ingen av de norske å kvalifisere seg til finalene. Adrian Bølviken ble nummer 21 og Mathias Kjørstad nummer 26 i kvalifiseringen.

Foto: Davide Messora.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen