Julehilsen fra presidenten

Snart er året 2022 forbi, og jammen ble det litt av et år i år også! I skrivende stund er stua pyntet til jul, kakene er bakt, det knitrer i peisen, og det bøtter ned med regn ute. Ikke helt som man hadde tenkt kanskje, men det blir bra til slutt likevel. Litt slik er det med motorsporten innimellom også. Det blir ikke alltid helt som man hadde tenkt underveis, men til slutt blir det bra.

Og at det blir bra kan vi takke hele motorsportfamilien for. At medlemmene tar seg tid til å gi tilbakemeldinger som gjør oss bedre er utrolig viktig. Administrasjonen og de tillitsvalgte står på, og alle tar i et tak sammen. Det er ikke alltid medlemmene der ute ser effekten av sine tilbakemeldinger med en gang, men vit at de tas imot, og vit at det jobbes med hver eneste dag. Det at vi alle vil gjøre hverandre gode er det som gjør motorsporten bedre.

Vi har lagt bak oss et år der alt har gått mer mot normalen, og godt er det. Men livet er dynamisk, alltid i forandring, og det er derfor slik at det alltid kommer nye utfordringer og oppgaver som må løses. Slik er det i motorsporten og slik er det også i samfunnet og verden rundt oss. Det er det liten tvil om. Vi går mot en jul med høye skuldre for mange rundt oss så strekk ut en hånd, alle som en, der du har mulighet. Det trenger ofte ikke være mer enn et oppriktig kompliment eller en hjelpende hånd som skal til for å gjøre en strevsom dag bedre for andre. Ofte vet man mindre enn man tror om andre og deres historie, så litt ekstra omtanke i hverdagen skader aldri.

På årsmøtene under MSK ble det valgt flere nye tillitsvalgte og de fleste er godt i gang med arbeidet i sine verv. Det er alltid stor stas å få inn inspirerte folk med stort engasjement og nye perspektiver og vi ser frem til å jobbe sammen. Av viktige saker fremover kan jeg igjen nevne tinget vårt som skal være i april. Aktiviteter som er nye for NMF skal testes ut i 2023, og det er MYE innovativt og spennende på gang innenfor bærekraft og elektrisk motorsport, -for å nevne noe.

Og til dere som fortsatt elsker lukten og lyden av vår tradisjonelle måte å drive motorsport på, -ikke fortvil, dere er fortsatt like verdsatt som alltid. Den eneste endringen er at vi også skal legge til rette for de som synes den mer stillegående motorsporten er artig. De skal føle seg velkommen i den fine familien vår. Ta de imot med åpne armer og ønsk de velkommen til oss.

Det blir ingen julehilsen uten å ha nevnt de flotte utøverne våre. For et år 2022 ble og for noen resultater! Det er fantastisk å se hvor gode vi er i så MANGE idretter. Gratulerer så mye til hver og en av dere med store prestasjoner. Dere har jobbet steinhardt over mange år, så dette har dere virkelig fortjent. Uten å forskuttere for mye kan det jammen se lyst ut for kommende sesong også, i alle fall når man ser på sesongåpningen «over dammen» for de som driver på snø. Hipp hurra!

Det blir ofte slik, når man skal gratulere og gjøre stas på noen, så er det de med topp resultater internasjonalt som blir trukket frem. Det er de man leser nyhetssaker om, og det er de som gjerne har en Instagram feed som mange både følger med på og misunner. Så til deg som aldri er høyere enn topp 20 på resultatlisten, eller til deg som kanskje ikke er på noen liste i det hele tatt, fordi du ikke synes det er gøy å konkurrere, og til deg som egentlig bare tar sykkelen, RC´n eller hva det skal være, rett ut av bilen, for så å kjøre en liten sving før kaffekoppen i kiosken frister like mye; det er alle dere det er flest av, og dere er akkurat like viktige. Tusen takk for at du koser deg med idrettene våre og for at du så ofte du kan tilbringer tid med resten av motorsportfamilien vår. Takk for alt du bidrar med, og for at du er en venn blant oss andre.

Med det vil jeg ønske alle en fredfull jul og et riktig godt nytt år! Vi ses på nyåret.

 

Emilie Westbye

President

 

relaterte innlegg

tony
fim awards
NM-Veka Speedcross
Skroll til toppen