JUL 2020: -Covid-19 deler familien denne julen

Seksjonsstyreleder Cato Ove Karlsen (bildet) for MC får ikke feiret julen sammen med hele storfamilien samtidig denne julen. Årsaken heter covid-19.

-Min perfekte jul er å feire sammen med familien, kone, barn, barnebarn og svigermor. Vi har blitt ganske mange og må dessverre dele oss i år, grunnet covid-19. Litt trist, men smittevern må dessverre stå først i prioriteringene. I et normalår samles vi alle, i år var det min kone og jeg som skulle stå for julemiddagen, sier Cato Ove Karlsen.

Men tradisjoner er til for å ivaretas.

-Tradisjonene hjemme hos oss starter lille julaften med pynting av tre. Hyggelig julemusikk, litt godt i glasset, sosialt samvær og pynting. Julaften har tradisjon med flere alternative retter – ribbe, pinnekjøtt og litt kalkun. Med en svigerdatter fra Hordaland og svigersønn med tradisjoner blir det slik, sier Karlsen.

Og motorsporten skal ikke glemmes i julen.

-Motorsporten er alltid med meg. Følger med på nett. Ellers har jeg for tiden 14 motorsykkel-prosjekter som jeg koser meg litt med i min nye garasje. Planen er forgasseroverhaling på en 900 GPZ, sier han.

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen