Ishoel i soleklar Amsoil-ledelse

Elias Ishoel (bildet) leder Amsoil Pro når to runder gjenstår med sine 525 poeng. Ski-Doo-kjøreren leder foran Kody Kamm som har 439 poeng.

Går alt etter planen, står Elias Ishoel som vinner av Pro-klassen etter siste løp som går av stabelen 28. mars. Kun to runder og fire konkurranser gjenstår i årets utgave av Amsoil i snowcross. Søndag 28. mars avsluttes Amsoil med en utslagsrunde som et tillegg.

Ishoel fra Oppdal har totalt 9 seire i årets utgave av Amsoil.

Elias Ishoel bemerker at han ikke har vunnet årets Amsoil ennå.

-Man kan få 55 poeng i hvert løp – og det er fire løp igjen, så både jeg og utstyret må holde noen løp til. Ingen ting er avgjort før man er over målstreken. Alt kan skje, sier Ishoel til NMFs nettsted.

Ishoel har vunnet Amsoil Championship Snocross i klassen Pro to ganger tidligere, og han var og er den første europeer som gikk til topps i Amsoil. Han vant i sesongene 2018/2019 og 2019/2020.

-Jeg har tro på totalseier i år også. Det er jo det som er målet mitt. Jeg føler meg i god form, og jeg har flinke folk som tar seg av det tekniske. Jeg ligger godt an, men i denne sporten kan alt skje, sier Ishoel.

Elias Ishoel. Foto: privat.

Malene Trosten Andersen beholdt andreplassen i sammendraget etter helgens to konkurranser i Elk River hvor hun plasserte seg på førsteplass samt femteplass i løp nummer 11 og 12 i årets Amsoil. Totalt har Andersen seks førsteplasser i årets Amsoil.

Malene Trosten Andersen. Foto: privat.

Når to runder og fire løp gjenstår har Andersen andreplassen totalt i kvinneklassen med 491 poeng. På toppen ligger Megan Brodeur med 504 poeng. Begge representerer Ski-Doo. På tredjeplass ligger Inanna Hauger med 412 poeng.

Neste runde kjøres i Eagle River i Wisconsin 19. og 20. mars. Aller siste runde kjøres i Sioux Falls i Sør-Dakota fra 26. til 28. mars.

Se også: https://snocross.com/

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen