Ishoel avsluttet med seier nummer 11

Elias Ishoel (bildet) kjørte inn til sin 11. seier i sin aller siste Amsoil-konkurranse for sesongen i Eagle River i Wisconsin i USA i natt. Seieren sammenlagt i årets Amsoil sikret han allerede natt til lørdag norsk tid.

-Superartig finale. Det var så mange ulike spor og linjer å velge at det var ekstra artig. Jeg kom ut som nummer 1 – og holdt det helt inn. En fantastisk følelse å avslutte mesterskapet på topp, sier Elias Ishoel til NMFs nettsted etter nattens løp.

Oppdal-kjøreren sikret allerede natt til i går totalseieren i årets Amsoil. Det var hans tredje Amsoil-seier i sammendraget. Han vant også i 2018/2019 og i 2019/2020 i totalsammendraget.

I 2021-sesongen vant han totalt 11 konkurranser i Amsoil.

Elias Ishoel vant årets Amsoil totalt. Foto: privat.

Landslagssjef Inge Gustavson var svært tilfreds med Elias Ishoel sin innsats i natt. Han vant – til tross for at sammenlagtseieren var sikret natten før.

-Elias avslutter en suveren sesong med seier i det siste løpet i serien.  Etter endt sesong i USA gleder vi oss til, og ser frem mot VM i Finland i april, sier landslagssjef Inge Gustavson etter nattens løp.

Elias Ishoel svever høyt. Foto: privat.

Etter at sammenlagtseieren natt til lørdag sa Elias Ishoel blant annet følgende til NMFs nettsted:

-Det er helt fantastisk å kunne ta hjem sammenlagtseieren med seier i dagens løp. Jeg er så fornøyd med dagen – ja, generelt fornøyd med hele sesongen. Jeg har klart å holde fokus på rett plass hele tiden, sa Elias Ishoel.

-Jeg sender en stor takk til alle som hjelper meg – og som har hjulpet meg oppgjennom årene. Jeg setter utrolig stor pris på all støtte fra alle, sa Ishoel.

Til uken går turen hjem til Norge og Oppdal for snowcross-stjernen. Men først skal han kjøre oppvisningskonkurransen Dominator hvor det ligger 10000 dollar i potten. Det skjer i Eagle River kommende natt norsk tid.

Se også: https://snocross.com/

https://nmfsport.no/nyheter/i-natt-ishoel-inn-til-amsoil-seier-totalt/

I NATT: Ishoel inn til Amsoil-seier totalt • Norges Motorsportforbund (nmfsport.no)

https://nmfsport.no/nyheter/leder-med-81-poeng-for-siste-amsoil-helg/

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen