Isaksen gleder seg over VG-oppslag om motortalenter

I dag har VG publisert en artikkel om flere av de største talentene/utøverne innen norsk motorsport, med motorsykkel. Med tittelen “Dette er talentene som setter Norge på motorsport-kartet” får motorsport-utøverne masse oppmerksomhet.

Saken handler om den motorgenerasjonen som kommer for fullt nå – og VG har fokus på utøvere som Sondre Haga (trial), Ingveig Håkonsen (trial), Håkon Østerhagen (motocross), Martine Hughes (motocross), Kevin Horgmo (motocross) og Håkon Fredriksen (motocross).

GLEDER SEG: Generalsekretær Tony Isaksen hos NMF.

-Det er flott at landets største nettavis med over to millioner inne på førstesiden hver dag setter dagsorden med unge og fremadstormende utøvere som hevder seg i den ypperste verdenstoppen. Slikt gjør oss stolte, sier generalsekretær Tony Isaksen.

-Motorsporten er i ferd med på få frem gutter og jenter som leverer prestasjoner på høyeste hylle. Det er morsomt – og det blir spennende å følge utviklingen. For oss er det også viktig at de blir profiler i Norge og langt utenfor landets grenser, sier Tony Isaksen.

 

Les artikkel på premium her:

https://www.vg.no/sport/motorsport/i/nW4xVB/disse-norske-talentene-setter-norge-paa-motorsportkartet

 

https://nmfsport.no/nyheter/se-kevin-horgmo-pa-vgtv/

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen