Hagas beste VM-helg noensinne

Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes tok seieren i lørdagens VM løp i San Marino. Søndagen fulgte han opp med en super 2. plass og leverte med det sin beste VM-helg noensinne.

Fjorårets verdensmester i Trial2 samlet 37 VM poeng og krympet avstanden til teten sammendraget med 10 poeng og ligger nå 29 poeng bak lederen på en 5. plass sammenlagt. Det er nå kjørt 8 av 14 løp i VM utendørs.

Lørdagens podium. Engelske Jack Piece (til venstre), Sondre «Gekko» Haga (i midten) og Spanske Pablo Suares (til høyre).

– Dette var så vanvittig deilig at jeg kan nesten ikke beskrive det. Nå føler jeg at jeg har fått ny framgang og klarer å vise meg fra min beste side. Det er ennå litt å gå på når det gjelder kjøringen, men jeg er enormt fornøyd med resultatene denne helgen, sier Sondre «Gekko» Haga.

Hadde en litt dårlig start

– Jeg gjorde en femmer feil allerede i seksjon 2. Det var i en seksjon jeg absolutt er i stand til å nulle, noe jeg også gjorde på 2. runden. Det var nok den som gjorde at seieren glapp i dag. Ellers var jeg stort sett opp mot mitt beste i dag. Jeg toppet pallen på lørdagen og må si meg fornøyd med en første og en andre plass i helgen. Nå har jeg fått selvtilliten på plass igjen, smiler Sondre.

 

 

Ny dobbelt VM helg neste helg

– Neste helg er det løp i Andorra. Det er litt mer som hjemmebane da det kun er et par timer fra basen i Barcelona. Vi reiser opp til Andorra allerede onsdag for å teste litt ekstra på de høye fjellene der. Motorene trenger tilpasning til høyden og de mister litt kraft som vi førere trenger å venne oss til for å være best mulig forberedt. Jeg gleder meg til nye sjanser til å kjempe om det gjeveste metallet, sier Sondre

relaterte innlegg

Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
Skroll til toppen