Haga avsluttet sesongen med 0 prikker og NC-gull

Sondre «Gekko» Haga avsluttet i dag trial-sesongen med seier i NorgesCupen.

Haga fra Riska i Sandnes vant også det siste av fem løp i NorgesCupen, som ble kjørt på Osloungdommens motorsenter ved Hvervenbukta.

Han kjørte hele løpet på 0 prikker. Haga vinner dermed NorgesCupen sammenlagt etter å ha vunnet alle løpene i årets sesong.

-Jeg er stolt og fornøyd med å være ubeseiret på norsk jord i år. Det er alltid noe ekstra med NorgesCupen, der en må være best over mange løp, ikke bare på en enkelt dag, sier Sondre «Gekko» Haga.

-Sondre har hatt en fantastisk sesong. Han har i dag vunnet NorgesCupen, han har vunnet begge de individuelle NM gullene – både X-Trial og utendørs, han har blitt Europamester og han var med å vinne VM Lag i klassen International Trophy. Samt at han ble nummer 5 sammenlagt i VM Trial2. En fantastisk medaljefangst, sier manager og far Martin Haga.

Nå setter han punktum for trialsesongen 2021.

-Dette har vært min desidert beste sesong hittil – og jeg er særlig fornøyd med å være Europamester, sier Sondre «Gekko» Haga.

-Nå skal jeg ha en uke med ferie hjemme i Norge før jeg reiser til Spania igjen for å starte oppkjøringen mot neste sesong, sier Haga.

Foto : Team Gekkotrial.

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen