Gunvaldsen: -Gullet gir stor motivasjon til videre satsing

Jarand Matias Gunvaldsen (bildet) var en av tre på det norske gull-laget i Trophy International, også kalt VM i trial for lag, i Portugal for to uker siden. De norske herrene kjørte i den nest høyeste klassen.

Sammen med Sondre Haga og Håkon Pedersen ble innsatsen kronet med seier. Nå har Gunvaldsen fått følt litt på det å vinne VM-gull i nest høyeste klasse.

-Dette gullet gir meg en stor motivasjon til å jobbe enda hardere foran den neste sesongen. Den beste følelsen er følelsen av mestring, at man får igjen for den jobben man lagt ned, sier Jarand Matias Gunvaldsen.

Det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse i Portugal.

– Å ta en medalje i VM er noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Og at min første medalje skulle bli gull, kunne jeg aldri tenke meg. Så dette er en karamell jeg vil suge lenge på, sier Jarand Matias Gunvaldsen.

Han og det norske laget hadde troen før start, men visste at det var en tøff oppgave.

-Jeg visste at muligheten var der, men om vi skulle ta gullet så måtte vi kjøre vårt beste i hver eneste seksjon. Vi visste det ville bli tett om plasseringene, sier gullvinneren.

Foto: privat.

relaterte innlegg

Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
Skroll til toppen