Gratis klubbkveld om idrettsskader

Skadefri-teamet ved Senter for idrettsskadeforskning har over tid utviklet et klubbkveldkonsept som nå tilbys alle idrettslag i hele Norge gjennom et nettverk av 210 spesialutdannede Skadefri-ambassadører.

Det er ikke gøy å være skadet! Tren smartere og halver risikoen for idrettsskader! Færre skader betyr mer idrettsglede og bedre prestasjon. Det er noen av temaene som blir tatt opp på de to timer lange klubbkveldene som inneholder både teori og praksis.

Hensikten er å utdanne trenere, men også klubbledelse, utøvere og foreldre, slik at utøverne i størst mulig grad unngår skader, fortsetter å være aktive og motiverte og kan prestere på ønsket nivå over lang tid.

Teori som belyses i kurset er vekst og utvikling hos ungdomsutøvere, totalbelastning og treningsplanlegging/belastningsstyring, kort om vanlige idrettsskader, samt enkel behandling av idrettsskader. Deretter legges det opp til praktisk trening for å lære hvordan den enkelte klubb best kan drive skadeforebyggende trening med sine utøvere.

Kontakt en skadefri-ambassadør i ditt fylke for å avtale klubbkveld her

eller kontakt Erling Hisdal: erlingh@nih.no / tlf: 46482793 for spørsmål eller ønske om mer informasjon om klubbkveldene.

Du kan også lese mer om klubbkveldene her

relaterte innlegg

FIM brand
JAtakk_danielle-stein-BzbvXXl5_SA-unsplash
2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603

Skroll til toppen