Fjerde episode av NESS-TV: Se høydepunktene fra Kongsberg Grand National!

Den fjerde episoden av NESS-TV er ute,og gir et unikt innblikk i enduroidretten i Norge. Denne episoden fokuserer på finalen i Norsk Enduro Superserie (NESS) 2023, NESS 4 – Kongsberg Grand National, et løp som er en velkjent klassiker innen norsk enduro.

Kongsberg Grand National, som var årets fjerde og siste løp i NESS 2023, viste seg å bli et fantastisk arrangement som samlet enduroutøvere i alle aldre. Arrangementet er kjent for sin trivelige atmosfære, og i år var det i tillegg strålende vær, noe som bidro til ekstra god stemning.

NESS, eller Norsk Enduro Super Serie, er en serie som legger hovedvekt på bredde og enduroglede, og kombinerer ulike konkurranser med forskjellige enduroformater. Serien er et samarbeid med etablerte, unike og velkjente arrangementer, og har som mål å feire enduro i alle dets former. Serien utfordrer deltakernes utholdenhet, teknikk og fart og fungerer som et møtepunkt for både profesjonelle og amatører, som konkurrerer skulder mot skulder i en vennskapelig dyst.

For å oppleve action, fellesskap og ren enduroglede, sjekk ut den nyeste episoden av NESS-TV her:

relaterte innlegg

perkristian
enduro_2C7C9230-B4CE-44B6-B287-EBB0948C111B_1_102_o
image00004
Skroll til toppen