Endurolandslaget trener for fullt i Italia

Endurolandslaget er for tiden i San Severino i Italia. Der trener de før første EM-runde som går av stabelen 17.-18. april i Castel di Tora.

-Nå får vi ti dager her før EM – og vi kjører hver dag på ekstremt bra forhold. Laget er skadefritt så langt – og moralen samt humøret er på topp, sier landslagstrener Pål Anders Ullevålseter.

Herman Ask har vært i Italia siden januar og skal kjøre VM som starter i juni. Vilde Marie Holt har vært i samme område i tre uker. Resten av landslaget kom nylig til samlingen i Italia.

-Vi har isolert oss på en liten gård med små leiligheter og vi kjører ut på sykkel og opp i fjellene hver dag. De som er her er de som skal kjøre hele EM-serien og ellers er det Herman Ask og Kevin Burud som kjører VM-serien, forteller Ullevålseter.

Kevin Burud er ikke i Italia, men også han er i god trening.

-Kevin måtte dessverre bli hjemme, men han har vært mange uker i Sverige og trent. Som trener er jeg utrolig spent og gira på neste helg. For det ser stabilt og lovende ut. Viktig å få en bra start på serien – og da gjør vi det vi kan med forberedelser med det lille apparatet vi har. For det er ikke lett å få med mekanikere og hjelpepersonell i disse tider. Men vi driller servicer og ulike scenarioer, så dette skal gå bra, sier landslagstrener Ullevålseter.

På bildet ser vi fra høyre: Håkon Norh, Mikkel Mikkelsen, Andre Wold Larsen, Herman Ask, Aleksander Kalbekdalen, Vilde Marie Holt og Pål Anders Ullevålseter. Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen