‘- En skikkelig dugnadsjobb fra frivilligheten i NMF

I oktober 2022 fikk prosjektleder Cato Ove Karlsen en henvendelse fra MC-messen med spørsmål om Norges Motorsportforbund hadde lyst til å benytte seg av 7500 m2 i Nova Spektrum under messen i mars 2023.

– Meldingen ble videresendt til MC-seksjonen som selvfølgelig takket ja, sier Cato. Henvendelsen gjaldt et motorshow og en presentasjon av ulik motorsportidrett. Drag, Cross, Enduro, RR, Trial og Trac fikk tildelt utstillingsareal og de fikk planlegge egen profilering. Det har vært en skikkelig dugnadshelg blant utøvere og frivilligheten i Norges Motorsportforbund.

– Sett med mine subjektive øyne; en meget vellykket helg, sier Cato.

Cato som sikkerhetsleder under TV2 og God morgen Norges besøk.


Populært motorshow

Selve motorshowet ble gjennomført med kjørere fra 6 til 60 år. Vi fikk drahjelp av Jon Greve i Spinnin Wheel som stilte med 4 stk el-sykler til barnecrossbanen og 4 stk  500 ccm sykler til supermotarden, og Nebbenes AS sponset isolasjon som sikring av barnecrossen og racingbanen. Det ble satt opp seks show med fulle hus der det var tribuneplass til 1200 stykk, og det var mange som ikke fikk sitteplass. Vi kan regne at det var cirka 1500 personer på hvert show. Showet besto av trial, minimoto, quad, enduro og supermotard, og vi fikk vist omtrent alt vi har å tilby av idretter som kan kjøres innendørs.

Videoklippet har vi lånt fra mx.podden sin Instagram.

– Supermotarden som avsluttet showet var temmelig hardcore. Jeg tror ikke vi setter navn på noen av deltakerne, avslutter Cato Ove Karlsen som sier at det har vært en glede å være prosjektleder for NMF på MC-messen 2023.

 

Foto: Jill Skjøndal Grefsrud
Foto: Drakenhoff

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023

Skroll til toppen