Elias Ishoel inn til sjetteplass i natt

Elias Ishoel (bildet) kjørte inn til sjetteplass under nattens Amsoil-løp i Eagle River i Wisconsin etter et uhell som resulterte i helt stopp for Ishoel.

Han kom godt ut i finalen – så ble det bråstopp.

-Jeg ble kastet ut til siden. Jeg fikk et kast – og trynet. Jeg kom i gang igjen – og kjørte inn til sjetteplass, sier Elias Ishoel.

Og dette sier Ishoel om nattens innsats.

-Det er ikke mye å si. Jeg er skuffet over meg selv. Dette var den første lørdagen i år uten seier, og den første hele konkurransehelgen på 2,5 år uten en seier, sier Ishoel, som fikk fjerdeplass natt til lørdag og sjetteplass sist natt. Det er hans svakeste Amsoil-innsats i år.

Ishoel leder likevel Amsoil før siste runde kommende helg. Elias Ishoel har 9 seire i årets Amsoil-sirkus. Han har vunnet Amsoil totalt to ganger tidligere. Han har fremdeles store muligheter til å vinne årets Amsoil – til tross for svakere prestasjoner i helgen.

Nå gjenstår kun neste helgs konkurranser i årets Amsoil – som blir arrangert i Eagle River som denne helgen. Årsaken til flyttingen er dårlige snøforhold i Sioux Falls i Sør-Dakota.

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen