Offisielle Norgesmesterskap

Norges Motorsportforbund (NMF) arrangerer de offisielle Norgesmesterskapene i Norge i idrettsgrenene motorsykkel, båtsport, snøscooter og radiostyrt motorsport.

 H. M. Kongens pokal fordeles av styret i Norges idrettsforbund til NMF, og deles ut i Norgesmesterskap for senior kvinner og senior menn i alle de fire grenene i NMF. H. M. Kongens Pokal skal alltid være den høyest rangerende premie i Norgesmesterskapene i NMF.

Her finner dere mer informasjon om grenene vi organiserer offisielle Norgesmesterskap i:

 

Motorsykkelsport

Motorsykkelsporten i Norge er organisert som eget avdelingsforbund i Norges Motorsportforbund. Seksjon MC forvalter og drifter interessene for 9 grener og er forbundets største seksjon. De 9 grenene er:
MotocrossEnduroTrialRoadracing/SupermotoTrack RacingDragbikeHillclimbQuad.

Båtsport

Båtsporten i Norge er organisert som eget avdelingsforbund i Norges Motorsportforbund. Seksjonen forvalter og drifter interessene for 3 grener: OffshoreCircuit og Aquabike.

Snøscootersport

Snøscootersporten i Norge er organisert som eget avdelingsforbund i Norges Motorsportforbund. Seksjonen forvalter og drifter interessene for 2 grener, som er Snowcross og Snowdrag.

Radiostyrt Motorsport

Radiostyrt Motorsport i Norge er organisert som eget avdelingsforbund i Norges Motorsportforbund. Seksjonen forvalter og drifter interessene for 5 grener:
Elektro OnroadFuel OnroadLarge Scale1:8 Offroad og 1:10 Offroad.

Skroll til toppen