Drange starter VM-sesongen i mai

Aquabike-utøveren Dag Martin Drange (bildet) fra Hjellestad nærmer seg sesongstart. I mai er det konkurranse-sesong igjen.

-Jeg er i rute med trening frem mot sesongstart. Det er nå lengre lys på kveldene og trening på vann på ukedager er derfor i gang igjen. I løpet av vinteren har jeg vært med på flere gode treningssamlinger, sier Dag Martin Drange.

For i mai smeller startskuddet hva konkurranser angår.

-Første konkurranse er Grand Prix of Spain på Ibiza 13.-15. mai. Neste runde er Grand Prix of Italy på Olbia 10.-12. juni.  Begge er VM-runder hvor den med mest poeng sammenlagt stikker av med seieren, sier Drange.

VM-gull er målet denne sesongen.

-Målet for sesongen er å bli verdensmester i Ski GP 3. Dette har jeg jobbet lenge mot. I tillegg så ønsker jeg selvfølgelig å forsvare NM-titlene mine. Jeg håper også at det lar seg gjøre å komme til Lake Havasu og konkurrere i World Finals igjen i oktober, sier Dag Martin Drange.

Foto: privat

relaterte innlegg

motosurf
IMG-20231126-WA0002
uim ydp
Skroll til toppen