Dennis Werner Todler mottok Christians Minnepris 2015

Foto: Jon Fredheim
Fv: Anders Minken, Erik Christian Flaten, Dennis Werner Todler og Pål Anders Ullevålseter, vinner av Christians minnepris 2014.

Christian Rolid Flaten gikk på Norges Toppidrettsgymnas da han ble rammet av sykdom. Han ble den første som ble kåret til ”Årets forbilde” i Norges Motorsportforbund.
30. juni 2012 døde Christian – nær 17 år gammel etter langvarig sykdom og behandling.

For å hedre minnet om Christian, og med et ønske om å gi noe tilbake til det miljøet han var så glad i, opprettet familien et minnefond i samarbeide med Norges Toppidrettsgymnas (NTG) og Norges Motorsportforbud (NMF). Avkastningene fra dette fondet deles ut til en representant for de verdiene Christian sto for, og som er et forbilde for andre utøvere.

Begrunnelsen fra styret i Christian Rolid Flaten Minnefond beskriver årets prisvinner som en person med stort pågangsmot og engasjement:

”Dennis har et stort engasjement for motocross både som aktiv utøver og trener for barn, ungdom og voksne. Han er alltid positiv og hjelpsom og seler sine erfaringer med de rundt seg. Også i tider med vanskeligheter viser han åpenhet, optimisme og pågangsmot til inspirasjon for andre. I tillegg er Dennis en viktig bidragsyter med sine syn på fremtiden for motocross i Norge, og er valgt til utøvernes representant i grenen. Dennis er en verdig representant for de verdiene som Christian stod for og idrettens verdigrunnlag. Idrettsglede – Fellesskap – Helse – Ærlighet” 

I sin takketale sa Dennis, som kjører for Lunner Motorsport, at det var en ære å bli nominert til prisen, og motta denne i år. Det har vært et tøft år med sykdom og skade for Dennis, som videre takket kjæresten, familie og nære venner for all hjelp og støtte.

www.christiansminnepris.no


relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen