Dammyr gleder seg allerede til 2022-sesongen

Landslagssjef Marius Dammyr (bildet) i trial gleder seg stort over leveransene fra landslagsutøverne denne sesongen. Ja, han er så godt fornøyd at nå er godt i gang med tankegangen mot neste sesong.

Slik oppsummerer han innsatsen til landslagsgutta i trial i 2021:

-Alle herrene har bodd i Spania hele vinteren og satset heltid. De har alle hatt hver sin minder og trent med nummer to i verden. Dette har helt klart båret frukter for de alle sammen. Det å bo i trial-Mekka i Spania samt gjøre som de beste gjør, er helt klart veien å gå for å ta de neste stegene i karrieren. Mats Nilsen, Sondre Haga og Jarand-Matias Vold Gunvaldsen har alle tre hatt god progresjon både resultat- og ferdighetsmessig, sier Marius Dammyr.

-Sondre har hatt de beste resultatene, men både Mats og Jarand-Matias har jobbet utrolig hardt på trening og vist at de har ferdighetene til å prestere når det gjelder. Alle tre herrene er unge og vi kommer til å se mer til av disse i fremtiden, sier Dammyr,

Om innsatsen til medlemmene av kvinnelandslaget i trial sier han følgende:

-I år var planen å være i Norge og trene – og det gjorde vi. Vi har hatt to som har vært skadet, men i siste halvdel av sesongen har de fått kjøre konkurranser. Vi har i år også veldig gode plasseringer på kvinnesiden både individuelt topp 5 Trial GP Woman og bronse i lag-VM. Det som er bra med dette er at det er stabile resultater over flere år. Samt at de som kommer bak også vil kunne være med å kjempe om de store resultatene årene fremover. Jeg må si jeg er veldig stolt å ha kunne fulgt og trent Erika Melchior, Seline Meling, Ingveig Håkonsen og Huldeborg Barkved dette året, sier Dammyr.

-Jeg gleder meg til neste år, konkluderer Marius Dammyr.

Foto: NMF

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen