Dager igjen til NM-veka

Det blir fart og spenning under NM-veka når det blant annet skal kåres norgesmestere i quadcross og speedcross kommende helg. En av dem som gleder seg stort til helgens NM-øvelser i motorsport er NMF-president Emilie Westbye.

Med kortere baner og fokus på fart blir dette kjempespennende å følge på NRK Sport! Det skriver http://www.idrettsforbundet.no på sine nettsider.

-NM-veka er et svært viktig arrangement for motorsporten, fordi det gir oss anledning til å vise frem de fantastiske idrettene våre på en helt annen måte enn det vi har vært vant med tidligere, sier NMF-president Emilie Westbye.

TROR PÅ NM-VEKA: NMF-president Emilie Westbye.

Emilie Westbye er glad for at man har kommet i gang med konkurranser igjen.

-Det er flott å komme i gang igjen med aktiviteter. Mange utøvere har ventet lenge på dette, og det har vi i forbundet også. Vi gleder oss og er klare, sier NMF-presidenten.

NMF-presidenten har stor tro på et vellykket mesterskap kommende helg.

-Jeg tror NM-veka blir en flott helg. Arrangørene er dyktige, og de jobber hardt for at det skal bli et godt arrangement for alle utøverne. Det er bare å glede seg, sier hun.

Motorsykkelsport er en fysisk krevende idrett der styrke og utholdenhet er viktig. Du kan lære mer her: https://www.nm-veka.no/idretter/motorsykkelsport/

Og her er litt om hva som skal skje kommende helg:

https://www.nm-veka.no/mesterskap/hamarstange-2020/nyheter/slik-blir-nm-veka-pa-hamarstange-og-omegn/

Og her finner du interessant innhold om NM-veka – og ikke minst motorsportens øvelser som står på programmet:

relaterte innlegg

JAtakk_powering-offroad-9Ydkpi3BQnQ-unsplash
IMG_0621
bakgrunn_teams-kopi
Skroll til toppen