Breddesjefen roser Alvin og Moss MC-klubb

Breddesjef Mats Gundersen (bildet) hos NMF roser MC-klubben i Moss samt Alvin (11) med downs syndrom som NMFs nettsted publiserte artikkel om torsdag 4. mars. Gundersen synes at historien fra Moss er en flott breddehistorie for motorsporten.

-Jeg hørte om Alvin for første gang i sommer. Å høre om den mestringen Alvin opplevde på quadsykkelen var fantastisk – og et veldig godt eksempel på hvordan motorsport kan levere idrettsglede til alle, sier Gundersen.

-At Alvins familie har så åpent delt Alvins opplevelse i denne idretten vi er så glade i, håper jeg kan stå igjen som et eksempel til etterfølgelse for andre i lignende situasjon. Her skal alle være velkommen og bli inkludert – og jeg synes Alvin og gjengen beviser at det er mulig, forteller Mats Gundersen.

Breddesjef Mats Gundersen i NMF. Foto: NMF

Mats Gundersen sier følgende om MC-klubben i Moss sin innsats på området.

-Moss MC-klubb jobber i mine øyne helt riktig i hvordan de ønsker å legge til rette anlegget for alle utøvernes behov. De har kontakt med lokal kommune og lokale interesseorganisasjoner om å samkjøre ressursene som er tilgjengelige. Sammen kan de da bygge et tilbud til sine medlemmer som jeg håper det er flere enn bare Alvin som kan få glede av i fremtiden, sier Gundersen.

-Et viktig element til her er jo at baneutvidelsen ikke bare vil gagne parautøvere, men hele klubben. Det er en veldig viktig og riktig tankegang, sier Mats Gundersen.

Her kan du lese artikkelen om Alvin (11):

https://nmfsport.no/nyheter/alvin-11-har-falt-for-motorsporten/

relaterte innlegg

collage-aktiviteter
Emilie-Westbye-cc
Marius-Dammyr-cccc-3
Skroll til toppen