Alt klart for VM-runder i San Marino

9. til 11. juni kjøres dobbeltrunde 7 og 8 i FIM Trial World Championship, utendørs i San Marino.

Det er 13 år siden det ble arrangert VM-runder i San Marino. Det betyr at det blir den aller første gangen de fleste utøverne konkurrerer der. Dette gjelder blant annet norske Sondre Haga som er klar for å “sette skapet på plass” etter en god treningsperiode i Japan.

– Jeg var veldig skuffet etter løpene i Japan, men nå har jeg hatt en veldig god treningsperiode der jeg har fått fokusert på de tingene som har vært viktigst for meg. Jeg har også fokusert på det mentale for å få godfølelsen tilbake. De siste dagene på trening har jeg vært veldig godt fornøyd med og anklene har heller ikke hindret meg i noe, sier Sondre «Gekko» Haga.

Motgangen i konkurransen i Japan har motivert Haga. Nå er han klar for revansj i San Marino.

– Det er naturlig at Sondre reagerte med skuffelse etter Japan, men han er slik skrudd sammen at han blir bare ekstra motivert av motgang. Fokuset blir enda mer intenst og treningen enda grundigere. Jeg tror han kommer sterkere tilbake og kanskje får han vist det allerede til helgen , sier manager og far Martin Haga.

Sondre ligger på 5.plass sammenlagt, 38 poeng bak lederen.

Sondre «Gekko» Haga med det Japanske publikummet i bakgrunnen.

 

Gunvaldsen klar for San Marino
Etter en super helg i Italia med to pallplasser i EM-rundene er Jarand-Matias Vold Gunvaldsen klar for helgens VM-runder.

– Jeg ser frem til denne helgen i San Marino og er klar gi mitt beste! Etter to pallplasser i de to første EM-rundene, så vet jeg at kjøringen er på plass, sier Jarand.

– Trial2-klassen er den klassen med minst marginer. Der det kan skille kun et par prikker mellom 15-5.pl. Så det er viktig at man unngår flest mulige feil.

Målet til Gunvaldsen er å komme inn i topp 15 slik at han får med seg poeng i sammendraget.

Foto: Privat (J-M, Jacob-Olaus Vold Gunvalden, Jarand-Matias Vold Gunvalden)

Jone Sandvik Trial3
Overraskelsesmomentet i Trial3 er den sytten år gamle norske føreren Jone Sandvik (Sherco), som leder med fire poeng i sin debutsesong etter å ha fulgt opp dobbeltseieren sin i Spania med tredje- og andreplass i Portugal.


Andre norske navn på ENTRY LIST
BJORAA Sander
NILSEN Mats
JORGENSEN Jonas

Se hele listen her.

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen