Alt klart for NM i Alta!

Hold på hjelmen, for på lørdag 5. august og søndag 6. august går NM i motocross av stabelen i Alta.

Det er mer enn tretti år siden sist Alta var vertskap for NM i motocross, og nå er tiden endelig inne for at spenningen vender tilbake til dette motorsportparadiset. Arrangørklubben Alta Motorsportklubb/NMK Alta har gått all-in for å sikre at denne helgen blir uforglemmelig.

Rekordmange utøvere vil innta Alta for å konkurrere om ære og titler. Kristin Bjørnø, leder i Alta Motorsportklubb/NMK Alta, understreker at dette er et arrangement du absolutt ikke vil gå glipp av:

– Vi venter mellom 150 og 200 førere til Alta, så her blir det fullt trykk med full grind. I tillegg bygger vi om banen. Dette er et av de største arrangementene i nyere tid, sa Bjørnø til Altaposten.

 

Foto: nmfsport.no

 

Ny bane
Motorsportklubbens bane på Kvenvikmoen er med i prosjektet «Tryggere MX-baner», og i løpet av den siste uka har både banedesigner Greg Atkins og prosjektleder Pål Johansen i NMF vært oppe i sandhaugen for å regissere grovarbeidet.

Førstnevnte er fra New Zealand og lever av å bygge motocross-baner. Atkins har blant annet jobbet mye med Red Bull og Monster.

– Det er i utgangspunktet en ombygging av banen, vi gir den en bursdagsfest, forklarer Atkins.

– Vi har faktisk snudd på retningen og alt, det er ganske kult.

Følg med via Sportity
Du kan holde deg oppdatert på alle resultater og spennende øyeblikk ved å laste ned appen Sportity og bruke koden NMMX2023. På den måten kan du være med på reisen, følge med på konkurransen via oppdateringer og resultater.

Foto: Cornelius Tøndel

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen